Kelly: "Ik kan bij Liverpool centraal aan de bak"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Kelly: "Ik kan bij Liverpool centraal aan de bak"
Foto: © SC

Martin Kelly begon bij Liverpool als een groot talent op de rechtsachter. Vele blessures hebben de carrière van de nu 23-jarige Engelsman echter afgeremd. De verdediger geeft aan dat hij ook centraal zijn streng zou kunnen trekken bij The Reds.

Sinds zijn debuut in de Champions League tegen PSV in december 2008 speelde hij vooral als rechtsachter. Daar speelt echter ook Glen Johnson, de rechtsachter van de nationale ploeg. Kelly geeft nu aan dat hij ook centraal van waarde kan zijn voor Liverpool.

"Het is altijd goed om meer dan één positie aan te kunnen", aldus Kelly aan The Liverpool Echo. "Ik hou van de rechtsachter, maar ik zou ook een centrale verdediger kunnen worden. Ik heb het gevoel dat ik er de kwaliteiten voor heb. Al de tactische zaken voor die positie kreeg ik er als kind al ingedramd."

"De laatste keer dat ik op die positie in actie kwam was voor de U21 van Engeland. Daarvoor speelde ik in de jeugd al op die positie. Het zal me wat tijd kosten om eraan te wennen, maar ik kan leren van de ervaren centrale verdedigers die we hier hebben bij Liverpool."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties