Messi scoort slechte punten in VS

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Messi scoort slechte punten in VS
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi heeft zijn reputatie als ideale schoonzoon geen eer aangedaan. De superster van FC Barcelona liet zelfs enkele fans stikken.

Lionel Messi was de voorbije dagen op tournee doorheen de Verenigde Staten. 'Team Messie & Friends' werkte in enkele steden namelijk benefietwedstrijden af. Maar de schijn geeft aan dat het allemaal niet bepaald met de zin van de Argentijnse superster was.

Voor de wedstrijd in Los Angeles kwam Messi gewoon niet opdagen. Het treffen werd dan maar in allereil geannuleerd, maar ook in Chicago maakte de flankaanvaller geen vrienden.

Ibiza

Sommige fans kochten speciaal voor het uniek evenement een VIP-ticket. Voor de 2500 euro stond er een ontmoeting met de spelers gepland. Daarnaast kreeg iedereen een bal en een gesigneerd shirt van Messi.

De sterspeler van FC Barcelona leek echter geen zin te hebben in zo'n ontmoeting en vertrok onmiddellijk na de wedstrijd richting Ibiza. Bovendien waren de cadeautjes ook weinig soeps. Volgens Het Nieuwsblad was de kwaliteit van de ballen ronduit slecht en werd de handtekening gewoon op het shirt gedrukt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties