Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stamford Bridge
Chelsea neemt de maat van Hull

Chelsea is zonder fout aan het nieuwe voetbalseizoen in de Premier League begonnen. In eigen huis hoefde het niet echt op het gaspedaal te drukken om met 2-0 de maat te nemen van Hull City.

Na vijf minuten kreeg Chelsea al een strafschop, nadat doelman McGregor in de fout ging tegenover Torres. De keeper zette zijn foutje echter recht door de elfmeter van Lampard te stoppen.

Even later was het dan toch 1-0 voor de thuisploeg. Eden Hazard speelde zich knap vrij en wist De Bruyne te bereiken. Die tikte met een pas de hele verdediging van Hull aan flarden en bereikte Oscar, die koelbloedig binnenprikte.

Frank Lampard scoorde halfweg de eerste helft de 2-0, met een briljante vrije trap van heel ver. Wedstrijd meteen gespeeld, ook al probeerde Hull City nog iets te doen aan de situatie.