Bale opnieuw speelkaar

Leander Mespreuve
| 1 reacties
Bale opnieuw speelkaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Madrid zullen ze opgelucht ademhalen dat Gareth Bale opnieuw fit is. De Welshmen is verlost van zijn dijbeenblessure en kan komend weekend zijn rentree maken, valt te lezen op de website van de club.

Er werd de afgelopen dagen gespeculeerd over de ernst van de blessure. Er werd rekening gehouden met een lange inactiviteit, maar dit nieuws wordt nu door Madrid zelf ontkracht. Hierdoor miste Bale onder andere de clash met de Rode Duivels gisterenavond.

Bale zou opnieuw wedstrijdfit zijn en lijkt zo definitief verlost van zijn dijbeenblessure: “Hij nam vandaag deel aan bal- en bewegingsoefeningen”, was te lezen op de officiële website van de club.

Bale kwam afgelopen zomer voor een monsterbedrag van 100 miljoen over van Tottenham. Wegens blessureleed kwam hij maar sporadisch in actie voor de Madrilenen en vond slechts een maal de weg naar het net.

Komend weekend speelt Real tegen Malaga en de week daarna wacht de klepper tegen Juventus in de Champions League. De focus kan eindelijk terug op het voetbal liggen: game on!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties