Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stadio Grande Torino
Tienkoppig Inter verspeelt zege in blessuretijd
Timothy Collard

Internazionale heeft zondagavond de zege laten glippen op bezoek bij Torino. De buit leek binnen voor de Nerazzurri, maar in de slotminuten prikte Bellomo de gelijkmaker tegen de touwen.

De wedstrijd begon dramatisch voor Inter. Na amper vijf minuten moesten de bezoekers al met zijn tienen verder na een rode kaart voor Handanovic. De doelman kwam ongelukkig in aanraking met Cerci, maar de scheids zag er een strafschop én een rode kaart in.

Carrizo meteen held

Carrizo verving Handanovic en kroonde zich meteen tot held door de strafschop van Cerci te stoppen. Inter kwam hoe dan ook moeilijk in de wedstrijd en halverwege de eerste helft klom Torino dan toch op voorsprong via Farnerud.

Met 1-0 leken we ook te gaan rusten, maar daar besliste Guarin anders over. Torino-doelman Padelli ging niet vrijuit bij een corner en Guarin tekende met een omhaal voor de gelijkmaker.

Palacio brengt Inter op voorsprong

Na de pauze greep Torino opnieuw de bovenhand en invaller Immobile prikte de 2-1 fraai tegen de touwen. Het tiental van Inter gaf zich echter niet gewonnen en na opnieuw mistasten van Padelli kon Palacio dit keer profiteren: 2-2.

Een kwartier voor tijd maakte diezelfde Palacio er 3-2 van. Op aangeven van Belfodil schoof hij de bal simpel binnen. Inter leek gewonnen spel te hebben, maar in blessuretijd tekende Bellomo alsnog voor de 3-3.