Berchem maakt geen haast in trainerskeuze

Berchem maakt geen haast in trainerskeuze
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Berchem Sport gaf begin vorige week zijn trainer de bons. Intussen blijft het wachten wie de taak van ex- trainer Bart Selleslags erft op het Rooi. De club is alvast niet gehaast om de knoop snel door te hakken. Al lijkt Dirk Geeraerd de voornaamste kandidaat.

Sportief manager Marc De Mulder coachte Berchem vorig weekend nog naar een late zege in Huy maar gaf meteen aan dat zijn opdracht van korte duur zou zijn. In de tribunes van de Waalse tegenstrever  solliciteerde Karel Meseure openlijk naar de job.  De ex-trainer van Hamme en Sint-Niklaas heeft echter te duchten concurrenten.

Zo ligt ook Chris Andries op het bureel in het mapje kandidaat trainers. De sportleraar aan de Antwerpse politieschool coachte in het verleden al tientallen clubs en vierde zes titels in tien seizoenen met clubs als KFCO Wilrijk, Sint-Niklaas, Bornem, Beveren, Temse, RS Waasland, Oudenaarde en Hamme.  Derde klasse kent Andries als geen ander en dat zou wel eens in zijn voordeel kunnen spelen.

Of kiest geel-zwart voor Dirk Geeraerd? De trainer bezit een Pro License diploma en coachte recent nog Waasland Beveren, Ronse en Roeselare. Met Waasland Beveren promoveerde hij naar de Jupiler Pro League, bij Roeselare volgde hij destijds Dennis Van Wijck op in eerste. Eerder dit jaar werd hij bij Ronse sportief raadgever maar dat verhaal was van korte duur na de slechte reeks resultaten. Wie uiteindelijk de job toegewezen krijgt zou eind deze week bekend moeten zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties