"Januzaj doet me denken aan Cristiano Ronaldo"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
"Januzaj doet me denken aan Cristiano Ronaldo"
Foto: © SC

Het gaat de laatste weken en maanden ontzettend hard voor Adnan Januzaj. De Albanese Belg debuteerde bij Manchester United en heel wat oud- Mancunians zien een geweldige toekomst weggelegd voor de youngster.

Quinton Fortune speelde tussen 1999 en 2006 op Old Trafford en trainde vorig jaar mee bij de beloften van United. De Zuid-Afrikaan durft nu zelfs al de vergelijking te maken met voormalig ploegmaat Cristiano Ronaldo. “Hij heeft zoveel geloof in zijn eigen kunnen en dat is niet vanzelfsprekend voor jonge spelers. Daarom doet hij me aan Ronaldo denken toen hij in Manchester arriveerde.”

Op zijn achttiende is Januzaj alvast niet bang om een actie te maken of de bal te gaan vragen bij de grote jongens. “Adnan maakte vorig jaar al veel progressie en nadat we eens samen trainden met het eerste elftal hadden verschillende van de grote jongens het over hem na afloop van de training.”

"Hij is een fantastische speler en we gaan nog heel wat van hem zien"

Fortune, die op een blauwe maandag ook nog negen wedstrijden speelde voor Tubize, ziet één groot verschil tussen onze landgenoot en andere jonge talenten. “Zijn vertrouwen. Daardoor staat hij boven andere talenten die ik de voorbije jaren zag passeren bij United. Hij is een fantastische speler en we gaan nog heel wat van hem zien. Eens hij wat wedstrijden op zijn conto heeft staan gaat hij nog beter presteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties