Topvoetbal in Italie, Spanje en Engeland LIVE

Redactie
| 0 reacties
Topvoetbal in Italie, Spanje en Engeland LIVE
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u onder andere genieten van Juventus, AC Milan, Manchester City, Tottenham en Real Madrid.

De League Cup komt stilaan in de final stages. In deze boeiende midweek - met ook wedstrijden in de Jupiler Pro League - staan de achtste finales in Engeland op ons te wachten. Met daarbij een aantal onvervalste kleppers ook op woensdag. Zo kan u genieten van Manchester City en Tottenham, met mogelijk Belgen aan de aftrap.

In Italië staat met Juventus - Catania en vooral AC Milan - Lazio ook de speeldag bol van de spanning. Kan Milan in eigen huis de Romeinen afhouden? U kan het zien!

Deze wedstrijden in Italië en ook enkele andere matchen uit de League Cup en de Spaanse competitie zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Registreer je gewoon even bij Unibet als dat nog niet is gedaan en geniet mee!

Wie ziet u winnen?

Waag een gokje via Unibet. Als Real Madrid de punten thuishoudt, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 92 euro. Gokken op Sevilla kan je ook goed uitkomen: 900 euro in een klap! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties