Juventus laat geen steek vallen

Joris De Wolf
| 1 reacties

Juventus heeft op de elfde speeldag in de Serie A geen punten laten liggen op het veld van Parma. De Oude Dame won met kleinste verschil dankzij een doelpunt van goudhaantje Paul Pogba. Door deze overwinning springt Juve voorlopig over Napoli naar de tweede plaats.

In de eerste helft lukte Juventus het niet om het blok van Parma te ontwrichten. De beste kans was zelfs voor de thuisploeg via Massimo Gobbi. Juventus liet in de eerste helft enkel pogingen van Carlos Tévez en Arturo Vidal optekenen, 0-0 was dan ook een logische ruststand.

Juventus kwam het best uit de kleedkamer. Giovinco schoot de bal recht in de handen van thuisdoelman Mirante. Dankzij de inbreng van Pirlo, Llorente en Quagliarella lukte het De Oude Dame dan toch om een doelpunt te maken. Quagliarella schoot amper een minuut na zijn wissel op de lat. Paul Pogba was goed gevolgd om de rebound binnen te tikken.