Overzicht Spanje: Tandem Ronaldo-Bale opnieuw van goudwaarde

Joris De Wolf
| 13 reacties
Overzicht Spanje: Tandem Ronaldo-Bale opnieuw van goudwaarde
Foto: © SC

Real Madrid heeft het zich in de wedstrijd tegen Rayo Vallecano zelf moeilijk gemaakt. Ondanks 0-3 voorsprong kwam Vallecano toch nog aardig opzetten. Zowel Cristiano Ronaldo als Gareth Bale waren opnieuw van goudwaarde.

De troepen van Carlo Ancelotti keken bij de rust tegen een 0-2 voorsprong aan. Cristiano Ronaldo en Karim Benzema waren de doelpuntenmakers van dienst. Gareth Bale leverde de assist bij het doelpunt van de Fransman.

Kort na de pauze leek de wedstrijd gespeeld. Op aangeven van opnieuw Gareth Bale scoorde Ronaldo zijn dertiende treffer van het seizoen. Toch kwam de thuisploeg opnieuw in de wedstrijd. Zowel Marcelo als Pepe begingen een fout in de 16 meter waardoor Vallecano twee strafschoppen kreeg. Jonathan Viera zette de twee elfmeters feilloos om.

Real leek het noorden kwijt en kwam nog een paar keer goed weg op pogingen van Alberto Bueno, Alejandro Embarba, Sául en Tito. Een gevleide driepunter van De Koninklijke dat nu op twee punten nadert van Atlético Madrid. Thibaut Courtois en co komen morgen wel nog in actie.

Andere uitslagen:

Real Sociedad – Osasuna: 5-0

Alméria – Real Valladolid: 1-0

Sevilla - Celta De Vigo: 0-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties