Genk is toch een beetje Real

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Genk is toch een beetje Real
Foto: © SC

"We zijn Real of Barça niet", aldus Mario Been nadat zijn ploeg het zichzelf onnodig moeilijk had gemaakt in Bergen. Nochtans beleefde collega Carlo Ancelotti gisteren bij Real Madrid een gelijkaardig scenario.

“De tweede helft was dramatisch. We moeten de nonchalance zien te verliezen op het veld. Je kunt niet een tegenstander terug laten komen in de wedstrijd, als je onze kwaliteiten hebt. We moeten de wedstrijd beter lezen en toeslaan op de counter.”

Het hadden de woorden van de Genk-coach kunnen zijn na de wedstrijd op Bergen, maar het was Ancelotti die gisteren een gelijkaardig scenario meemaakte in de derby tegen Rayo Vallecano. Achteraf was hij dan ook scherp voor zijn ploeg.

Real Madrid bouwde vlot een 0-3 voorsprong uit, maar door concentratieverlies en de strijdlust van de tegenstander kwam Rayo Vallecano nog tot 2-3 terug. De Koninklijke had zelfs nog de hulp van de paal nodig om een gelijkspel te vermijden.

Eerder deze week liet Real ook Sevilla al van 3-0 tot 3-2 terugkomen. Toen drukten Ronaldo & co het gaspedaal wel opnieuw in en werd het nog 7-3. Gisteren was het echter bibberen en beven tot het laatste fluitsignaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties