Retweet voedt geruchtenmolen

Leander Mespreuve
| 6 reacties
Retweet voedt geruchtenmolen
Foto: © SC

Javier Hernandez is door de aanwezigheid van Rooney, Welbeck en RVP slechts vierde keus bij coach David Moyes. De Mexicaan komt zelden aan spelen toe en voedt met een retweet de geruchten over een nakend vertrek.

Gisteren won United met 1-3 op Fulham, maar Chicharito had geen aandeel in dit succes. Sky Sports had daarover een gesprek met Carlos Vela, landgenoot van Hernandez. Daarin erkende Vela dat de situatie van de spits alles behalve comfortabel is en zeker moet nadenken over zijn toekomst.

Met het oog op het WK komende zomer zal Mexico, als ze zich via de barrages tegen Nieuw-Zeeland kunnen plaatsen, zeker beroep willen doen op hun vedette. Hernandez besloot om de tweet met de link naar het artikel te retweeten, waardoor 2.5 miljoen volgers de hint zullen begrepen hebben. Mogelijk wordt in de winterperiode naar een oplossing gezocht voor de ongelukkige spits.

De 25-jarige Hernandez speelt al zijn vierde seizoen bij United, en kwam voorlopig tot 81 optredens voor zijn club. Hierin wist de spits 34 keer te scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties