Jol verdedigt Bryan Ruiz

Koen Donvil
| 8 reacties
Jol verdedigt Bryan Ruiz
Foto: © SC

Fulham beleeft donkere dagen. Op één week tijd werden ze uitgeschakeld in de League Cup door Leicester City, dat een divisie lager speelt, en afgelopen zaterdag moesten ze thuis de duimen leggen voor Manchester United. Kop van jut voor de supporters was Bryan Ruiz.

Ruiz werd bij zijn vervanging bedolven onder een striemend fluitconcert. Martin Jol, coach van Fulham, verklaarde aan Sky Sports dat hij de reactie van het thuispubliek heel teleurstellend vond. "Bryan is de held in Costa Rica, maar hier wordt hij uitgefloten. Dat is heel frustrerend voor hem en voor mij. Ik wil dat de supporters achter de spelers staan."

Jol fluisterde de ex-speler van AA Gent en Twente toe dat hij enorm belangrijk is voor de ploeg. Hij noemde Ruiz zelfs zijn beste speler. De Nederlander verwacht ook kritiek op zijn eigen functioneren, maar eigenaar Shahid Khan blijft voorlopig positief.

Fulham moet dringend punten pakken als het uit de gevarenzone wil klimmen. Met amper 10 punten uit evenveel wedstrijden staan ze op een zestiende plaats. Volgende zaterdag moeten ze op bezoek bij Simon Mignolet en Liverpool.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties