Opnieuw extra concurrentie voor Rode Duivel bij Chelsea?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Opnieuw extra concurrentie voor Rode Duivel bij Chelsea?
Foto: © SC

José Mourinho mag in januari een chequeboekje meenemen naar de transfermarkt. De Portugees kreeg van het clubbestuur de toestemming om een aanvaller te kopen om de Londense titelambities kracht bij te zetten.

Chelsea volgt momenteel al op vijf punten van leider Arsenal. Afgelopen weekend gingen de hoofdstedelingen nog met 0-2 de boot in bij Newcastle. Vooral de aanvallende onmondigheid op Stamford Brigde valt op. Fernando Torres, Samuel Eto’o en Demba Ba lijken momenteel niet in staat om de netten te doen trillen.

Volgens The Daily Mail heeft het clubbestuur van Chelsea – lees: Roman Abramovich – José Mourinho de toestemming gegeven om in januari een extra aanvaller te contracteren. De namen van onder anderen Luis Suarez, Wayne Rooney en Radamel Falcao worden al veelvuldig geciteerd.

Ondertussen is Romelu Lukaku wel trefzeker. De Rode Duivel is dan wel eigendom van Chelsea, maar werd uitgeleend aan Everton. In de overeenkomst is vervat dat de aanvaller sowieso tot in juni in Liverpool moet blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties