"Fellaini moet beginnen scoren"

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
 "Fellaini moet beginnen scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Phil Neville, lid van de trainersstaf bij Manchester United, behoudt het vertrouwen in Marouane Fellaini. Hij is ervan overtuigd dat onze landgenoot zijn waarde voor de ploeg zal bewijzen en dat een belangrijk doelpunt hem op het goede spoor kan zetten.

Neville speelde nog samen met Fellaini bij Everton en is overtuigd van de kwaliteiten van onze landgenoot, zo vertelt hij aan Manchester Evening News. De trainersstaf blijft geduldig met de Rode Duivel en Neville verwijst onder meer naar Evra en Vidic, die ook zes maanden nodig hadden om zich aan te passen.  “Het zijn niet alleen de matchen in de week of in het weekend, maar ook de intensiteit op training, de grootte van de club en de verwachtingen van de fans.”

De voormalige international vindt dat Fellaini al op de goede weg is en ziet hem in de toekomst alleen nog beter worden. “Het is belangrijk voor Marouane dat hij goed speelt in een match die we winnen en waarin hij een doelpunt scoort. Hij moet scoren en winnen. Hij moet het gevoel hebben dat hij deel is van een winnend team. Dat is de volgende stap voor hem. Hij moet beginnen scoren vanaf het middenveld. Er is niemand die dat beter kan dan Felli.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties