Genieten van alle toppers in Europa

Redactie
| 0 reacties
Genieten van alle toppers in Europa
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van de leukste duels uit heel Europa, de hele dag.

In Spanje is het uitkijken wat de absolute toppers vermogen. Real Madrid wil op het veld van Osasuna nieuw puntenverlies koste wat het kost vermijden om Barcelona en Atlético Madrid niet verder te laten uitlopen. U kan het bekijken vanaf 16 uur. Om 20 uur is er dan Barcelona zelf, dat tegen Villarreal mogelijk aan een nieuwe doelpuntenkermis kan beginnen.

En er zijn nog toppers te bekijken op deze mooie zaterdag: wat dacht u van Guingamp tegen Monaco, of misschien wel de onverwachte topper in Nederland: Twente tegen het verrassende Go Ahead Eagles. U kan het allemaal bekijken in de loop van de zaterdagavond.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wordt het een doelpuntenkermis in Barcelona?

Waag een gokje via Unibet. Als Villarreal kan stunten, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 690 euro. Gokken op een doelpuntenkermis kan je ook goed uitkomen: 840 euro in een klap als er zeven of meer goals vallen! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties