Speeldag: Kwart Finales
Stadion: White Hart Lane
Tottenham-Belgen mogen kruis maken over League Cup, United stoot wél door
Timothy Collard

Tottenham Hotspur is er niet in geslaagd om West Ham United opzij te zetten in kwartfinale van de League Cup. Moussa Dembele en co mogen hun bekerdroom dus opbergen, terwijl Manchester United het wel tot de laatste vier schopte.

Tottenham-West Ham  1-2

In een wedstrijd die pas na de pauze openbrak, zag het er nochtans goed uit voor The Spurs. Emmanuel Adebayor bracht zijn team op voorsprong en die voorsprong hield Tottenham vast tot tien minuten voor tijd.

Maar West Ham bokste een stevig slotoffensief in mekaar en dankzij doelpunten van Jarvis en Maïga bekeren The Hammers en niet Tottenham door in de League Cup. Moussa Dembele speelde negentig minuten, terwijl Nacer Chadli een kwartier voor tijd inviel.

Stoke City-Manchester United  0-2

Manchester United schopte het wel tot de laatste vier in de League Cup. The Mancunians maakten tegen Stoke het verschil in de tweede helft. Ashley Young eiste een hoofdrol op: hij tekende voor het openingsdoelpunt en bediende Evra, die de wedstrijd in een definitieve plooi legde met de 0-2.