Barcelona en Atlético Madrid vanavond LIVE

Redactie
| 1 reacties
Barcelona en Atlético Madrid vanavond LIVE
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u deze avond genieten van onder meer Barcelona en Atlético Madrid. Kijk je mee?

Twee belangrijke duels vanavond in de Spaanse Primera Division. Zowel Barcelona als Atlético Madrid willen het puntenverlies van vorige week rechtzetten om zo aan de leiding te blijven in de stand.

Atlético Madrid opent de debatten om 19 uur in en tegen Rayo Vallecano. Lukt het daar voor Courtois en co om minstens 2 uur de leider te zijn in de Primera Division? En wat doet Barcelona om 21 uur tegen Malaga?

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Houdt Courtois de nul?

Waag een gokje via Unibet. Als Atlético zonder tegendoelpunt voorbij Vallecano weet te raken, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 212 euro! Een gelijkspel kan dan weer makkelijk 240 euro opleveren - een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties