Desaeyere nieuwe coach van Aalst

Desaeyere nieuwe coach van Aalst
Foto: © SC

De kogel is door de kerk. René Desaeyere is de nieuwe coach van tweedeklasser Eendracht Aalst. De 66- jarige trainer volgt er Chris Janssens op die de club eerder deze week in onderling overleg verliet.

Zondag zal Eendracht Aalst tegen Lommel al met een nieuwe trainer op de bank spelen. René Desaeyere trainde eerder al Berchem, Standard, Beveren en Beerschot. Deze middag tekende de ervaren coach dus voor de Ajuinen.

In 1995 trok Desaeyere naar het Verre Oosten. Hij werd er toen trainer van Seongam in Zuid-Korea. Ook bij het Japanse Osaka in de J-League was Desaeyere aan de slag. In 2002 keerde de Antwerpenaar terug naar België en trainde Denderleeuw, Antwerp en Turnhout. In 2010 vertrok hij naar Thailand, waar hij bij Muangthong United werkte.

Eerder op de dag klonk al de naam van Manu Ferrera bij Eendracht Aalst, maar de T3 van AA Gent werd niet overtuigd om het hoofdtrainerschap terug op zich te nemen. Aalst staat momenteel in de middenmoot op de elfde plaats in de Belgacom League en kon de laatste zes matchen geen enkele keer winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties