Sporting Lissabon buigt netelige achterstand om

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Sporting Lissabon buigt netelige achterstand om
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Portugese Premeira Liga stonden zaterdagavond twee duels op het programma. Tweede in de stand Sporting Lissabon keek lang tegen een nederlaag aan in het duel met Sporting Braga, maar pakte met twee doelpunten in het slot alsnog de drie punten.

Sporting Lissabon zag zich genoodzaakt de drie punten thuis te houden om in het zog te blijven van leider Benfica. Toch begon de wedstrijd niet al te best voor de Groen-Witten. Doelman Rui Patrício werkte de bal jammerlijk in eigen doel.

Na de koffie probeerde de thuisploeg de bakens te verzetten en met succes. In het laatste kwart van de partij boog het de netelige achterstand om in een 2-1 voorsprong. Jefferson van op de stip en Slimani zorgden voor de doelpunten.

 Estoril – Olhanense 4-0

Eerder op de avond had vierde in de stand Estoril de 21ste speeldag al geopend thuis tegen degradatiekandidaat Olhanense. De voorlaatste in de rangschikking vormde geen partij voor het veel sterkere Estoril dat won met eenvoudige 4-0 cijfers. João Pedro Galvão kroonde zich met twee rozen tot matchwinnaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties