Hazard en co laten dure punten liggen

bart ver elst
| 1 reacties

Aston Villa heeft Chelsea een pijnlijke 1-0 nederlaag aangesmeerd. Het winnende doelpunt van Delph viel pas diep in de tweede helft. Chelsea eindigde de wedstrijd nog met negen spelers.

Chelsea kon vanavond maar beter winnen om gelijke tred met Manchester City te houden. Chelsea staat dan wel eerste, maar het heeft drie wedstrijden meer gespeeld dan City. De eerste helft eindigde zoals ze begonnen was, met een 0-0 tussenstand. Na twintig minuten in de tweede helft kreeg Willian zijn tweede gele kaart, waardoor Chelsea met zijn tienen verder kon.

Even voorbij de 80e minuut kwam er dan toch een doelpunt in de wedstrijd. Delph devieerde een voorzet heerlijk binnen met een hakje. In de blessuretijd kreeg ook Ramires nog een rood karton onder zijn neus geduwd na een ernstige overtreding. Chelsea doet zo een slechte zaak in de strijd om de titel. Bij de ploeg uit Londen stond Hazard een hele wedstrijd op het veld, bij Aston Villa mocht Benteke ook de hele wedstrijd uitspelen