Scorende Benteke zwaar onderuit tegen Stoke

Jordy Ferket
| 1 reacties

Aston Villa heeft op eigen terrein 1-4 verloren tegen Stoke City. Rode Duivel Benteke scoorde voor de thuisploeg, maar dat volstond niet. Beide ploegen staan nu in de middenmoot in de Premier League.

Voor Aston Villa begon de wedstrijd perfect. Na amper vijf minuten bracht onze landgenoot Christian Benteke zijn ploeg op voorsprong. Maar nadien haalden de bezoekers stevig uit. In minuut 22 maakte Odemwingie gelijk en vier minuten later kwamen ze zelfs voor via Crouch. Net voor de rust maakt Steven Nzonzi er 1-3 van. Zo ging Stoke City rusten met een 1-3-voorsprong.

De tweede helft kregen de toeschouwers slechts een goal te zien van Stoke. Cameron scoorde de 1-4. Overtredingen waren er wel in overvloed. Vooral Aston Villa liet zich meermaals van de slechtste kant zien. Rode Duivel Benteke speelde 90 minuten. De Rode Duivel scoorde, maar hij kreeg ook geel na een schwalbe. Beide ploegen blijven in de middenmoot na het gelijkspel.