zavKVW Zaventem
0-1
1-1
1-2
49' Julien Charlier (pen)
1-5
Datum: 30/03/2014 15:00
Competitie: 2e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Jos Van Wellenstadion
Overzicht 3B: Woluwe-Zaventem haalt zwaar uit op veld van Cappellen, Verviers kan niet winnen van Sporting Hasselt
Nicola Cantoro

In derde klasse B heeft Zaventem zwaar uitgehaald op het veld van Cappellen. De leider won met 1-5. Achtervolger Verviers kon maar net een nederlaag afwenden tegen Sporting Hasselt.

Cappellen-Woluwe-Zaventem 1-5

Woluwe-Zaventem heeft zwaar uitgehaald op het veld van Cappellen. De leider in derde klasse B verstevigt door de overwinning zijn leidersplaats nadat eerste achtervolger Verviers punten liet liggen op eigen veld tegen Sporting Hasselt.

Na een kwartier voetballer kwam Woluwe-Zaventem op voorsprong dankzij een doelpunt van Charlier, vijf minuten voor rust maakten de mannen van Jan Ceulemans, die volgende seizoen andere oorden opzoekt, gelijk via Jimmy Fockaert. Een strafschopdoelpunt van bezoeker Charlier sneed de adem af voor Cappellen die nog drie doelpunten slikte in het laatste half uur. Zaventem-Woluwe wacht nu het verdict af van de licentiecommissie.

Verviers-Sporting Hasselt 1-1

Eerste achtervolger Verviers geraakte niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Sporting Hasselt. Seppe Geerts bracht Hasselt op voorsprong. Verviers leek een zure nederlaag tegemoet te gaan, maar in blessuretijd lukte uiteindelijk toch de gelijkmaker.

Verviers heeft nu vier punten minder dan Woluwe-Zaventem. Net als de leider moet ook Verviers het verdict van de licentiecommissie nog afwachten.