Dortmund geeft vol gas in strijd om Lukaku

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 43 reacties
Dortmund geeft vol gas in strijd om Lukaku
Foto: © Photonews

Romelu Lukaku is gegeerd wild op de transfermarkt. Borussia Dortmund is dan wel al langer geïnteresseerd in de diensten van de Rode Duivel, maar nu linkt ook de Italiaanse media hem aan de Duitse topclub.

Romelu Lukaku speelde zich de afgelopen maanden in de kijker bij Everton. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht was in de Premier League een gesel voor quasi alle defensies en wordt tegenwoordig het hof gemaakt door tal van topclubs. Maar ook bij de nationale ploeg is Lukaku op dreef. Gisteren was de goaltjesdief nog goed voor drie rozen in het oefenduel tegen het Groothertogdom Luxemburg.

Ook de Italiaanse media linken de Rode Duivel nu aan Borussia Dortmund. Gelb und Schwarz haakte immers af in de strijd om Ciro Immobile - momenteel aan de slag bij Torino - om de pijlen vol te kunnen richten op Lukaku. En de Duitsers hebben er bovendien alle vertrouwen in. José Mourinho heeft immers Diego Costa op het oog, maar moet - de spelregels van de Financial Fair Play indachtig - eerst een pak euro's op tafel toveren. En die moeten van de verkoop van Lukaku komen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties