Sevilla naar stek drie, Bacca schrijft geschiedenis

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Sevilla naar stek drie, Bacca schrijft geschiedenis
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Sevilla, de volgende tegenstander van Standard in de Europa League, was tegen Deportivo La Coruña vandaag op zoek naar revanche. Vorig weekend werd immers kansloos verloren tegen landskampioen Atlético in het Vicente Calderón en in Europa bleven Bacca en co steken op een gelijkspel bij Rijeka.

Voor eigen publiek wilden de Andalusiërs opnieuw wat vertrouwen tanken tegen de hekkensluiter en zo bovendien op zoek gaan naar de derde stek. Atlético verloor gisteren immers en Sevilla kon dus oprukken in het klassement. Dankzij een 4-1 overwinning slaagde de ploeg van Unai Emery in zijn opzet.

M'Bia, die al de held was in Rijeka met zijn doelpunt in blessuretijd, was opnieuw de grote man bij de thuisploeg. Hij opende de score en zorgde later nog voor de 3-1. Tussendoor had Medunjanin de enigszins verrassende gelijkmaker op het bord gezet, waarna Bacca nog voor de pauze orde op zaken stelde. De Colombiaan veroverde met die 2-1 overigens een plaatsje in de geschiedenisboeken: het was goal nummer 3500 van Sevilla in de Primera Division. Net na het uur maakte Vitolo het helemaal af met de 4-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties