Villarreal heeft top-zes in het vizier

Caroline Tonnelier

Villarreal pakte de voorbije weken slechts één op zes in de Primera Division. De uitzege op het veld van Celta was dan ook meer dan welkom.

Tegenstander Celta de Vigo doet het voorlopig uitstekend dit seizoen en draait mee in de top-zes. Mits winst kon het zelfs over Atlético Madrid wippen naar een voorlopige vierde plaats. Het liep echter anders voor de Galiciërs.

Moi Goméz besliste immers in amper twee minuten tijd de match. Met doelpunten in minuut 32 en 33 zette hij een vrij comfortabele 0-2 voorsprong op het bord. Net voor de pauze bracht Larrivey de spanning terug in de match. In blessuretijd ontnam Mario Gaspar de thuisploeg alle hoop. Door de 1-3 zege schuift Villarreal op in het klassement. Het nadert tot op één punt van Celta.