Groep A: Juventus pakt laatste strohalm

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Groep A: Juventus pakt laatste strohalm
Foto: © Photonews

In Groep A wist het grote Juventus vanavond de de uitschakeling te vermijden door de zege te pakken tegen Olympiakos. Atlético Madrid nam in de andere match een serieuze optie op kwalificatie door Malmö in Zweden te kloppen.

Juventus - Olympiakos 3-2

Juventus zat zoals gezegd in vieze papieren. Bij een nederlaag tegen de Grieken mocht het de hoop op kwalificatie opbergen. Pirlo speelde zijn honderdste wedstrijd en deed dat met verve. Hij knalde met een mooie vrije trap de 1-0 tegen de touwen.

Olympiakos was alles behalve aangeslagen en kwam via Botía al snel op gelijke hoogt. Het zag er even heel precair uit voor de Oude Dame wanneer N'Dinga voor de 1-2 tekende. Gelukkig voor de thuisploeg hielp Roberto een handje door de bal tegen de eigen netten te knallen.

De Grieken waren nu wél van slag en Paul Pogba legde de zege vast met de 3-2. Juventus komt zo op gelijke hoogte van Olympiakos op de tweede plek.

Malmö - Atlético Madrid 0-2

Leider Atlético Madrid mocht op bezoek bij rode lantaarn Malmö. Het bleef lange tijd bibberen voor de Madrilenen. Na de goal van Koke bleef het heel lang bij 0-1. Raul Garcia legde uiteindelijk de eindstand vast. 

Atlético Madrid komt alleen aan de leiding in Groep A. Het heeft drie punten voorsprong op Juve en Olympiakos en neemt een optie op de kwalificatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties