Guardiola verwacht ander Roma: "Ze zullen de handschoen opnemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Guardiola verwacht ander Roma: "Ze zullen de handschoen opnemen"
Foto: © photonews

Anderlecht reisde gisteren met een bang hartje af naar Londen voor de ontmoeting met Arsenal. Wat dan gezegd van AS Roma dat na de 1-7 blamage van twee weken terug woensdag op bezoek moet in de Allianz Arena? "Ze zullen met trots de handschoen opnemen", meent Bayern-coach Pep Guardiola.

Met een 1-7 in de achterzak de return tegen Bayern München aanvatten, er zijn makkelijkere opdrachten om aan te beginnen. Toch verwacht Guardiola een gemotiveerd Roma. "De spelers hebben een soort van trots voor hun club en fans om ervoor te zorgen dat dergelijk scenario zich niet nog eens afspeelt", vermoedt hij daags voor de wedstrijd. "Ze zullen de handschoen dus opnemen. Wij van onze kant kunnen ons als eerste in de groep (met ook nog Man City en CSKA Moskou, nvdr.) plaatsen voor de volgende ronde."

Al meer de stijl die ik in gedachten heb

De oefenmeester van der Rekordmeister is wel wat bevreesd. "Dit is mijn zesde CL-campagne, de derde en vierde wedstrijd van de poulefase is altijd moeilijk te winnen", aldus Guardiola. "Ik ben nog niet tevreden over wat mijn team op dit moment laat zien. Vorig seizoen teerden we nog vaak op het uitstekende werk van mijn voorganger Jupp Heynckes. Nu brengen we al meer de stijl die ik in gedachten heb, maar er is nog een lange weg af te leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties