Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: White Hart Lane
Premier League: Chadli verliest ondanks knappe goal, ook Lukaku en Pocognoli winnen niet

In de namiddag stonden er drie wedstrijden in Engeland op het programma met Belgen. Veel plezier zullen ze echter niet aan hun dag hebben beleefd, al zorgde Chadli wel voor een prachtig doelpunt.

Tottenham - Stoke City 1-2

Mooie doelpunten ... dat kregen we wel te zien op het veld van Tottenham. Eerst was er de lange rush van Bojan Krkic, die na vijf minuten meteen Stoke op voorsprong zette.

Het orgelpunt werd gezet door een erg knappe volley van Nacer Chadli, tussendoor had Walters de bezoekers echter op 0-2 gezet, waardoor het knappe doelpunt van de Rode Duivel niets opbracht.

Sunderland - Everton 1-1

Ook Romelu Lukaku kon niet winnen met Everton op bezoek bij Sunderland. De spits kon een paar keer dreigen, maar niet scoren. Het was Larsson die halfweg de tweede helft de thuisploeg op voorsprong zette, na een strafschopfout van Wickham op Coleman kon Baines vanop de stip een puntje redden voor Everton.

WBA - Newcastle 0-2

En ook Pocognoli beleefde niet zijn leukste dag. Hij werd bij een verliezend West Bromwich Albion al bij de rust vervangen. Perez had de bezoekers vlak voor rust op voorsprong gezet, op het uur verdubbelde Coloccini.