Uitspraken Müller vallen niet in goede aarde bij Guardiola

Jeroen Evens
| 1 reacties
Uitspraken Müller vallen niet in goede aarde bij Guardiola
Foto: © Photonews

Coach van Bayern Munchen, Pep Guardiola, is niet te spreken over de uitspraken die Thomas Müller onlangs deed. De Spanjaard waakt over de alertheid van zijn team, en waarschuwt hen voor gemakzucht.

De Duitse steraanvaller van Bayern liet zich onlangs in Die Welt nogal denigrerend uit over de tegenstand in de Bundesliga. “Op de trainingen is het vaak moeilijker om te winnen dan in de Bundesliga”, liet Müller optekenen.

Josep ‘Pep’ Guardiola, een man van wie het bekend is dat hij met zijn beide voeten op de grond staat, is het helemaal niet eens met Müllers uitspraak. “Wedstrijden in de Bundesliga zijn altijd moeilijker dan trainingspartijtjes”, reageerde de Spanjaard op Kicker Online. “Ik ben hier om de kwaliteit van ons team en de spelers te verbeteren. We halen al een hoog niveau, maar het kan nog beter.”

Guardiola waarschuwt zijn spelers voor gemakzucht. Terecht, want Bayern verloor nog geen enkele keer in de competitie, en verspeelde slechts 3 keer punten door een gelijkspel.

“Maar wat bij Dortmund is gebeurd, dat kan ook ons overkomen”, vertelt de Spanjaard, waarmee hij doelt op de verschrikkelijke eerste seizoenshelft van Jürgen Klopps ploeg. “In voetbal kan je niet relaxen. Er kan altijd vanalles gebeuren”, eindigt Guardiola op alerte doch voorzichtige wijze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties