Maakt Puyol comeback? "Ik sluit niets uit"
Tom Stroobants
| 1 reacties
Maakt Puyol comeback? "Ik sluit niets uit"

Carles Puyol maakte op het einde van vorig seizoen een einde aan zijn carrière. De centrale verdediger nam afscheid van de club waar hij zijn hele leven voor speelde: Barcelona. Maar nu lijkt het erop dat Puyol wel eens een comeback zou durven maken.

De 37-jarige Puyol speelde 573 officiële wedstrijden voor Barcelona. Na een lange en mooie carrière zette hij er vorig jaar een punt achter. De laatste jaren sukkelde hij met heel wat knieproblemen.

Na zijn afscheid ging de Spanjaard in New York wonen. Daar werkte hij de voorbije maanden hard aan zijn herstel, ook al is hij gestopt. De Catalaanse pers suggereerde dan ook al een tijdje dat Puyol bezig zou zijn met een rentree.

“Het enige dat voor mij telt op dit moment, is dat die knie weer goed voelt”, vertelt de ex-international van Spanje in El Mundo Deportivo. “Een paar maanden geleden kon ik nog niet eens een trap op en af.”

De laatste weken werd er druk gespeculeerd over zijn terugkeer, mogelijk in de Verenigde staten. “Ik sluit niets uit”, gaat Puyol verder. “Wat ik momenteel voor de rest doe? Ik ren achter mijn dochter Manuela aan, en het is waar dat ik graag zou gaan coachen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties