'Arsenal heeft twee Real Madrid-spelers in het vizier'

bart ver elst
| 12 reacties
'Arsenal heeft twee Real Madrid-spelers in het vizier'
Foto: © SC

Het seizoen is bijna afgelopen in alle Europese competities. Het huiswerk voor volgend seizoen moet nu reeds gemaakt worden en zo is het niet anders bij Arsenal, dat reeds enkele spelers op het oog heeft om volgend seizoen in het Emirates te zien spelen.

"Arsenal heeft 4 versterkingen nodig indien het opnieuw mee wil doen voor de titel", waren de wijze woorden van Thierry Henry vorige week. Manager Arsène Wenger lijkt de boodschap begrepen te hebben en heeft al enkele doelwitten die hij in een rood-wit shirt wil zien spelen.

Hoofddoel nummer één lijkt Isco te zijn. De middenvelder zou bij Real Madrid mogen vertrekken indien er een bedrag van om en bij de 35 miljoen euro binnenkomt. De Arsenal-fans zouden volgens Metro de Spaanse middenvelder maar al te graag zien komen. 

Een ander target speelt ook bij Real Madrid: Iker Casillas. Hoewel Ospina het zeker niet slecht doet in het doel van The Gunners, is Wenger duidelijk nog niet overtuigd door de doelmannen die hij ter beschikking heeft, want ook Cech wordt in verband gebracht met Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties