Mourinho en Wenger gaan robbertje vechten ... om Benteke!

Mourinho en Wenger gaan robbertje vechten ... om Benteke!
Foto: © photonews

José Mourinho heeft een doel voor deze zomermercato: Christian Benteke. Ook Arsène Wenger heeft een doel voor deze zomermercato: Christian Benteke. De strijd en het gegoochel met miljoenen kan dus beginnen. We zetten ons likkebaardend klaar.

Benteke is in bloedvorm. Dat is het minste dat we kunnen zeggen van The Beast. 11 doelpunten in de afgelopen 9 wedstrijden voor Aston Villa? Enkel iemand die echt niets van voetbal begrijpt zou hem niet willen.

Chelsea-coach Mourinho en Arsenal-trainer Arsène Wenger hebben het alvast ook gezien. En dus kunnen ze er een robbertje vechten van gaan maken.

Nieuwe drogba of koningskoppel Ben'zema'teke

Mourinho zou van de Rode Duivel prioriteit nummer één maken om in de zomer naar Stamford Bridge te halen, terwijl nog volgens de Britse pers onze spits een nieuw koppel moet gaan vormen met Benzema (jawel!) bij Arsenal.

Aston Villa wil om en bij de 40 miljoen euro voor de aanvaller. En dat bedrag kan misschien zelfs nog de lucht in gaan als er meerdere kapers op de kust zijn, zoals het nu alvast lijkt. Benteke zal er sowieso wel bij varen ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties