Agüero stuurt QPR met pandoering naar Championship

Caroline Tonnelier

QPR speelt volgend seizoen niet meer in de Premier League. Dat staat vast na een 6-0 pandoering op het veld van Manchester City. Sergio Agüero was nog maar eens de grote man, met een hattrick en een assist.

Bij Manchester City keerde Kompany terug in de selectie. De Rode Duivel startte op de bank en bleef daar negentig minuten lang. The Citizens hadden Kompany niet nodig tegen QPR: Agüero rolde de tegenstander zowat op zijn eentje op.

De topschutter opende al na vier minuten de score en aan de rust leek de wedstrijd gespeeld. Intussen had Kolarov immers al voor de 2-0 gezorgd.

Na de pauze was Agüero helemaal niet te houden: hij scoorde nog twee keer. Het was vanop de stip dat hij zijn hattrick kon vervolledigen. Daarna gunde hij ook Milner nog een doelpuntje en in de slotfase maakte Silva met de 6-0 de pil voor QPR nog wat bitterder.