Mirallas schept duidelijkheid over transfergeruchten

Tom Stroobants
| 0 reacties
Mirallas schept duidelijkheid over transfergeruchten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de voorbije wintermercato gonsde het van de geruchten dat Kevin Mirallas uit was op een vertrek bij Everton. Maar dat klopt niet, zegt de Rode Duivel op de website van de Engelse club.

“Bij de start van het seizoen verkeerde ik in een uitstekende vorm", vertelt de 27-jarige flankspeler op de website van Everton. "Ik kwam terug uit blessure en begon zeer goed aan het nieuwe seizoen. Als je goede seizoenstart hebt en goed speelt, volgt er wat interesse."

"Maar dat ik de club wou verlaten tijdens de winterstop, heb ik zelf nooit gezegd. Dat kan ik de supporters garanderen. Ik ben hier altijd gelukkig geweest en ook mijn familie is blij met de huidige situatie. Het is dus heel jammer dat er dan zo’n geruchten de ronde doen, terwijl het niet eens mijn woorden waren.”

Ik heb me nooit eerder zo goed gevoeld

Toch is Mirallas nog steeds erg gelukkig bij de Toffees. "Ondanks hetgeen allemaal verteld is geweest in januari over een zogenaamd vertrek en dan enkele blessures, heb ik me nooit eerder zo goed gevoeld."

"Het is misschien wel mijn beste seizoen tot nog toe bij Everton. Telkens de trainer mij opstelde, heb ik de ploeg iets bijgebracht. En ik ben na Lukaku de tweede topschutter.” Mirallas trof dit seizoen al 11 keer raak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties