"Ik vrees dat Liverpool Origi niet goed zal uitspelen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
"Ik vrees dat Liverpool Origi niet goed zal uitspelen"
Foto: © photonews

Divock Origi ruilt Lille OSC na dit seizoen in voor de Engelse top. De Rode Duivel tekende een hele poos geleden al een contract bij Liverpool. Er wacht hem, en zijn nieuwe ploegmakkers, de zware taak om de wederopstanding in te zetten met de ooit zo succesvolle club.

Na de knappe tweede plaats van vorig jaar, maakten The Reds een absoluut rotjaar mee. Christophe Cogghe, voorzitter van de Belgische supportersclub Flemish Reds hoopt alvast dat Origi mee de wederopstanding helpt in te zetten.

Het is echter maar de vraag of coach Brendan Rodgers in onze landgenoot de ideale diepe spits ziet voor zijn ploeg. “Ik hoop dat ze hem op zijn beste plaats gaan uitspelen, maar ik vrees ervoor.”

"Volgens mij gaat Origi op de flank terechtkomen"

“Volgens mij gaat Liverpool Sterling deze zomer nog kwijtspelen, en gaat Origi op de flank terechtkomen. De tijd zal moeten uitwijzen of hij het in zijn mars heeft om het te maken in Engeland. Maar hij is uiteraard meer dan welkom.”

Cogghe hoopt tot slot dat er nog enkele Belgen naar Anfield komen. “Ik hoop eerlijk gezegd op de komst van Radja Nainggolan en Christian Benteke. Dat zouden hele knappe transfers zijn.” (TC)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties