'Sterling tekent bij Duitse landskampioen'

De Wit Bram
| 16 reacties
'Sterling tekent bij Duitse landskampioen'
Foto: © SC

De kans is groot dat Liverpool na het vertrek van clublegende Steven Gerrard opnieuw een sterkhouder ziet vertrekken. Volgens verschillende Britse media zal aanvaller Raheem Sterling deze week aan trainer Brendan Rodgers laten weten dat hij de club wil verlaten.

Liverpool staat momenteel op een 5e plaats die recht geeft op Europees voetbal. Ze voelen echter de hete adem van Tottenham en Southampton, die allebei nog over The Reds kunnen springen. Met een moeilijke verplaatsing naar Stoke wordt het knokken voor Liverpool om het niet uit handen te geven.

De 20-jarige aanvaller gaf al aan dat het winnen van prijzen voor hem belangrijker is dan geld en zou al een aanbieding van Liverpool naast zich neergelegd hebben. De club wil zijn jong goudhaantje graag behouden en wil zijn contract, dat nog loopt tot 2017, verlengen.

Fel gegeerd

Er zouden al verschillende kapers op de kust liggen. Zo zouden Manchester City, Chelsea en Arsenal allemaal geïnteresseerd zijn om de Engelse international binnen te rijven. Brendan Rodgers benadrukte eerder al dat Sterling nergens naartoe gaat, maar dat is zeer twijfelachtig.

Niet alleen Engelse topclubs liggen op de loer, ook in Europa volgen ze de ontwikkelingen op de voet. Zo zouden Real Madrid en Bayern München interesse hebben. Volgens televisiezender Sport1 is de knoop zelfs doorgehakt en zou Sterling beslist hebben bij de Duitse landskampioen te tekenen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties