Ambitieuze Romelu Lukaku: "Tijd om prijzen te winnen"

bart ver elst
| 2 reacties
Ambitieuze Romelu Lukaku: "Tijd om prijzen te winnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku stelde in Liverpool het nieuwe paar voetbalschoenen van Nike voor: de Hyper Venom II. Sport/Voetbalmagazine trok naar de Engelse stad en had er een gesprek met de Rode Duivel over voetbalschoenen, zijn positie en zijn passage bij Chelsea.

Lukaku zit samen met onder meer Neymar en Rooney in de reclamecampagne voor de nieuwe schoenen. Het belang van voetbalschoenen is niet te onderschatten volgens de Rode Duivel. "Al mijn oude schoenen liggen in de kelder bij mijn mama", zegt Lukaku.

De belangrijkste pikt hij er zo uit. "Het paar waarmee ik mijn eerste doelpunt maakte in de A-ploeg van Anderlecht, die waarmee ik een hattrick maakte tegen Manchester United.. En natuurlijk het paar met de naam Junior Malanda op", zegt de Everton-speler.

Het ging in Liverpool ook over de ambities van de oud-Anderlecht speler. "Ik wil niet gewoon meelopen, het is tijd om titels te pakken. Ik wil weten wat het is om enkel en alleen grote wedstrijden te spelen. Ik ben 22 jaar, het is tijd om iets te winnen", aldus Lukaku.

Ik zal enkel doelpunten maken als ik diep in de spits kan spelen

De broer van Jordan moest dit seizoen enkele keren op de flank aan de slag. "Op die positie spelen doe ik niet meer. Ik ben een spits, en dat heb ik de trainer ook gezegd. Als vleugelspeler ben ik hopeloos. Ik zal enkel doelpunten maken als ik als diepe spits kan spelen."

Ook al was zijn passage bij Chelsea minder, Lukaku zal altijd fan blijven. "Het is niet omdat de omstandigheden niet goed waren dat dat gevoel verdwijnt. Chelsea speelt met Diego Costa en Fabregas veel beter dan vroeger, echt kampioenenstuff. Het voetbal dat ik wil spelen. Het voetbal dat je moet spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties