Hazard droomt nog steeds van Gouden Bal: "Ronaldo en Messi... Ik kom dichterbij"

Hazard droomt nog steeds van Gouden Bal: "Ronaldo en Messi... Ik kom dichterbij"
Foto: © Photonews

Eden Hazard heeft het beste seizoen uit zijn carrière achter de rug. In Engeland won hij zowat elke individuele prijs die er maar te winnen valt. Enkel die ene droom, die ultieme individuele bekroning, blijft momenteel nog buiten bereik. Maar Hazard heeft ook zijn zinnen gezet op de Gouden Bal.

Johan Walckiers in Bordeaux

Hazard was 'outstanding' dit seizoen in de Premier League. Maar in Spanje lopen er nog twee rond die beter doen en dus blijft de Gouden Bal voorlopig buiten bereik. "Het is moeilijk hé, ze (Ronaldo en Messi) leggen de lat zo hoog. Ik voel wel dat ik elk jaar iets dichterbij kom", zei hij vol zelfvertrouwen.

Champions League winnen? Halve finale of finale spelen zal al mooi zijn

Hazard krikte zijn cijfers op, maar nog niet in die mate dat hij de twee wereldsterren kan bedreigen. "Ik heb in Engeland alle individuele prijzen gewonnen. Het was mijn beste seizoen tot nu toe."

"Ik ben constanter geworden en scoorde belangrijke doelpunten in grote matchen. Maar om die twee in te halen, zal ik nog progressie moeten maken", ziet ook hij.

"Elk jaar probeer ik beter te worden en daar slaag ik ook in. Collectief was het ook een goed jaar. Enkel in de Champions League hadden we beter kunnen doen. Of we hem volgend jaar moeten winnen? Halve finale of finale spelen zou al een heel goeie stap zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties