Reactie Daarom is Wilmots tevreden

Robby Morren
Robby Morren
| 84 reacties
Daarom is Wilmots tevreden
Foto: © Photonews

Marc Wilmots was een bijzonder tevreden coach na de zege tegen Frankrijk. Hij was vol lof over de manier waarop zijn spelers voetbalden en tilde niet zwaar aan de late tegendoelpunten.

Robby Morren in Parijs

"Alles zat goed, de organisatie stond op punt. We hebben een groots resultaat neergezet tegen een zeer sterk voetballand", oordeelt de bondscoach. "Het was een leuke match voor de supporters, maar ook voor mezelf en de ganse staf."

"We hadden zeker tien uitstekende kansen, we hadden dus nog meer kunnen scoren." Op het einde kwamen de Fransen nog terug tot 3-4 en werd het nog even warm voor België. "Als je zoveel wissels doorvoert, wordt het natuurlijk niet makkelijker", relativeert Wilmots.

Dit doet alle Belgen veel plezier

De grinta, de vechtlust die zijn spelers toonden, stemt Wilmots zeer tevreden. "Ze voetbalden geconcentreerd en met veel goesting. Dat is mooi na een goede stage. Zulke een mooi resultaat tegen de buren doet alle Belgen veel plezier."

Een topresultaat dat echter geen enkel belang heeft. Enkel de partij tegen Wales levert broodnodige punten op. "We zijn inderdaad nog nergens en Wales wordt een moeilijke wedstrijd. Maar we hebben nu wel vertrouwen getankt."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties