"Hazard als aanvoerder is een pleziertje voor hem van Wilmots"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
"Hazard als aanvoerder is een pleziertje voor hem van Wilmots"
Foto: © SC

Elke match van de Rode Duivels brengt een pak supporters op de been. Ook in Parijs krioelt het van roodhemden. De fans hopen op een overwinning, maar denken dat België op een gelijkspel zal blijven steken.

Robby Morren, Cédric De Volder en Timothy Collard in Parijs

"Ik hoop dat België wint natuurlijk. Als het maar een betere wedstrijd wordt dan de vorige keer tegen Frankrijk want voor een droge 0-0 zijn we niet naar Parijs gekomen", vertelt Nicolas ons.

"De resultaten zijn natuurlijk goed, maar ik zie dit toch als een test. Na de match tegen Argentinië op het WK hebben de Rode Duivels immers niet meer tegen een echt sterke tegenstander gevoetbald."

Nicolas was wel verrast dat Hazard de aanvoerdersband mag dragen. "Hij is een hele goede voetballer, maar ik vind het toch bizar. Ik had verwacht dat Vertonghen kapitein zou zijn. Mij lijkt het een pleziertje van Wilmots voor Hazard."

Thomas van supportersclub de Maasduivels gokt op een nieuw gelijkspel tegen de Fransen. "Het is een sterke tegenstander, maar ik hoop wel op doelpunten."

Volgens Thomas is dit nog geen echte waardemeter. "Om te zien of de Belgen klaar zijn om te schitteren op het EK volgend jaar is het nog te vroeg. Daarom is dit nog geen échte test, vind ik."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties