Rode Duivels willen naar Wales met Franse zege in achterzak

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Rode Duivels willen naar Wales met Franse zege in achterzak
Foto: © Photonews

De Rode Duivels nemen het vanavond in het prachtige Stade de France op tegen Frankrijk. België verloor nog nooit in de voetbaltempel en is dat ook deze keer niet van plan. "Maar het blijft een voorbereidingswedstrijd voor Wales", benadrukt Marc Wilmots.

Eén ding is alvast zeker: Kevin De Bruyne zal vanavond niet spelen. De Rode Duivel blesseerde zich tijdens de Duitse bekerfinale en wil geen risico's nemen met het oog op de EK-kwalificatiewedstrijd in Wales.

"Een overwinning zou bovendien niets veranderen aan onze status als voetballand", vertelt Marc Wilmots. "Maar deze wedstrijd is natuurlijk wel een nieuwe test voor onze groep."

Aan Franse zijde lopen er dan twee heel grote namen niet bij. Karim Benzema en Paul Pogba stonden gisteren natuurlijk nog op het veld tijdens de finale van de Champions League. 

"België is niet toevallig het nummer twee op de FIFA-ranking", is Didier Deschamps alvast vol lof. "Op welk vlak de Rode Duivels beter zijn dan Frankrijk? Ik vind eigenlijk niet dat dat het geval is."

Pakt België de volle buit in Parijs? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET een leuke 222 euro op. Denk je dat de partij opnieuw in een scoreloos gelijkspel zal eindigen? Dan mag je maar liefst 540 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties