Reactie Met dit evenwicht is Wilmots uitermate tevreden

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
Met dit evenwicht is Wilmots uitermate tevreden
Foto: © Photonews

Marc Wilmots lijkt zijn succesformule op het middenveld te hebben gevonden. Het stemt de bondscoach bijzonder tevreden in aanloop naar de belangrijke wedstrijd in Wales.

Robby Morren in Parijs

Axel Witsel voetbalde meer vooruit, Nainggolan knapte gigantisch veel werk op en Fellaini vond liefst 2 keer de weg naar de netten. Het Belgische middenveld heerste in het Stade de France, Wilmots heeft het evenwicht gevonden.

"Er was een perfect evenwicht op het middenveld. Ik heb drie spelers die op de 6, op de 8 of op de 10 kunnen spelen", aldus Wilmots. "Misschien moeten ze nog iets meer spreken met elkaar, maar een dikke proficiat aan de jongens voor hun prestatie tegen zulk een sterke ploeg."

Indrukwekkende Nainggolan

Nainggolan werd uitgeroepen tot man van de match bij de Rode Duivels. Hij legde een indrukwekkende prestatie op de grasmat. “Bij Roma speel ik op de 8 en nu speelde ik op de 6. Mij maakt het allemaal niet uit, hoor. Zolang ik maar kan spelen", reageert hij.

"We wisselden onderling ook vaak van positie. Dat je met goeie spelers samenspeelt maakt het allemaal net iets makkelijker, hé.”


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties