Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Anfield Road
Benteke zet Liverpool op weg naar maximum, invaller Tomlin wordt uitgelachen

Christian Benteke scoort voor Liverpool tegen Bournemouth

Liverpool staat na twee speeldagen op kop in de Premier League. Het haalde net als Leicester, Manchester City en Manchester United 6 op 6. En daar mag het Christian Benteke voor danken: hij scoorde het enige doelpunt van de avond tegen Bournemouth, waar invaller Tomlin de risée van de avond werd.

Bij Liverpool mochten Mignolet en Benteke aan de aftrap komen, terwijl er voor Origi een plaatsje op de bank gereserveerd was. In eigen huis stond het na vijf minuten ei zo na 0-1, maar een doelpunt van Elphich werd afgekeurd voor een duwtje bij Lovren.

Daar kwam de thuisploeg meer dan goed weg op Anfield, al nam het daarna de match helemaal in handen. Halfweg de eerste helft was het vervolgens Benteke die met zijn eerste in loondienst van Liverpool de score opende, op aangeven van Henderson.

Daarna werd niet meer gescoord, waardoor Liverpool met 6 op 6 naast Leicester en beide teams uit Manchester plaats mag nemen helemaal bovenin de stand.

Op Twitter werd ondertussen vooral gelachen met de lichaamsbouw van invaller Lee Tomlin bij Bournemouth. Die stond namelijk vrij dik en moest het dan ook ontgelden. Enkele tweets: