Invaller Naismith nekt Chelsea met een hattrick

Invaller Naismith nekt Chelsea met een hattrick
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Naismith is de naam. De aanvaller van Everton begon op de bank, maar moest na de blessure van Besic na negen minuten al invallen. En de rest werd geschiedenis. Chelsea blijft achter met vier punten na vijf speeldagen.

Goodison Park beleefde zijn leukste namiddag van het nog prille seizoen. Maar wat als Muhamed Besic na negen minuten niet was uitgevallen met een blessure? Dan hadden we misschien een heel andere wedstrijd gehad, want dan had Steven Naismith niet op het veld gestaan.

Dertien minuten na zijn invalbeurt kon de aanvaller de netten al laten trillen. En vijf minuten later deed hij dat met een gekruist schot nog eens over. Een wereldgoal van Nemanja Matic voor de rust bracht de Londenaren echter weer in de match.

Vier punten op vijftien

Maar het moet geweest zijn dat José Mourinho de bui al zag hangen, want juichen deed hij niet. Eden Hazard draaide niet, Diego Costa kwam amper in het stuk voor en invallers Falcao en Willian konden het tij niet keren. Lukaku speelde een goeie wedstrijd, maar had pecht in de afwerking.

Het was Naismith zelf die met zijn derde van de namiddag voor de doodsteek zorgde. Tien minuten voor tijd zorgde hij voor zekerheid en de verdiende zege. Chelsea speelde alweer ondermaats en kan terugblikken op een desastreuze seizoensstart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties