Berchem snoept Beerschot-Wilrijk punten af: "Dacht dat we de mokerslag hadden gekregen"

Berchem snoept Beerschot-Wilrijk punten af: "Dacht dat we de mokerslag hadden gekregen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Berchem Sport deed wat vooraf onmogelijk geacht leek: het pakte een puntje op het Kiel en zorgde zo toch wel voor een stuntje. Niet dat ze het punt hadden gestolen, want geel-zwart speelde goed mee met de Ratten.

Door Aernout Van Lindt

“We hebben op ons best gespeeld tegen Beerschot-Wilrijk. De bedoeling was om ons eigen spel te spelen en ze pijn te doen waar we konden.”

“We kenden hun zwakheden in de omschakeling en op snelheid en wilden daar gebruik van maken. En zo hebben we uiteindelijk ook een puntje kunnen pakken.”

Zou graag elke week zo’n match zien

Van een leien dakje ging het niet: “We kwamen op voorsprong en kregen dé kans op de 0-2, maar toen incasseerden we een serieuze mot. Ik dacht dat de 2-1 de mokerslag ging zijn zo vlak voor rust, maar we hebben de rug kunnen rechten.”

“En dan valt nog de 2-2. Misschien een lucky goal een beetje, maar we hadden daarvoor ook wel al een drietal grote kansen gekregen. We kwamen niet naar hier voor een puntje of om de afstraffing te vermijden, maar zijn wel al bij al tevreden. En ik zou graag elke week zo’n wedstrijd zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties