Match tussen Beerschot-Wilrijk en Ciney gaat door, maar ...

Match tussen Beerschot-Wilrijk en Ciney gaat door, maar ...
Foto: © photonews

KFCO Beerschot-Wilrijk zal dit weekend wel degelijk spelen tegen Ciney. Vorige week werd de match in Hamoir nog afgelast, maar een thuismatch zal niet snel in het gedrang komen. Al heeft de club wel een boodschap voor zijn fans.

Hou het sportief zaterdagavond. Dat is de ondertoon van het bericht op de website van de Ratten. Inclusief het zeker niet meebrengen van bommetjes of ander pyrotechnisch materiaal, om de wedstrijd in rustige omstandigheden te laten verlopen.

De kelen smeren? Dat kan natuurlijk wel. De fanions aanvuren om zo bovenin te blijven meedraaien in 3e klasse B? Dat zeker ook. Maar toch alvast enkele tips, zoals dat ook in eerste klasse is.

* Bij het betreden van het stadion zullen de toeschouwers onderworpen worden aan een controle van kleding en (eventuele) bagage

* Handtassen en rugzakken worden niet toegelaten in het Olympisch Stadion

* Gelieve ook geen voetzoekers, knalpotten, bommetjes en/of andere pyrotechnische voorwerpen (bedoeld om licht, rook of lawaai te maken) mee te brengen naar de wedstrijd. Paniekstemming kunnen we zeker in deze omstandigheden missen als de pest

* Help en verleen uw spontante medewerking aan onze stewards en ander veiligheidspersoneel

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties