Mitrovic scoort, Origi breekt de ban!

Caroline Tonnelier
| 12 reacties
Mitrovic scoort, Origi breekt de ban!
Foto: © photonews

Arsenal heeft een uitstekende zaak gedaan in de rangschikking. The Gunners kenden weinig moeite met Aston Villa en klimmen zo naar de leiding. Mitrovic scoorde tegen Tottenham, Liverpool maakte met dank aan Origi in allerijl gelijk.

Tottenham - Newcastle 1-2

Aleksandar Mitrovic frommelde na een nieuwe standaardsituatie van erg dichtbij de bal tegen de touwen. De voorsprong van Dier werd zo ongedaan gemaakt. In de absolute slotfase gaf hij ook nog een assist op Perez.

Genoeg voor een verrassende overwinning bij The Spurs dus. Vertonghen en Alderweireld begonnen in de basis, Chadli mocht vijf minuutjes invallen.

Liverpool - West Bromwich Albion 2-2

Voor de Belgen bij Liverpool was het ook geen topnamiddag. Benteke en Mignolet begonnen tussen de lijnen, Origi mocht tien minuten invallen. Ze konden echter niet voorkomen dat de bezoekers een vroege voorsprong van Henderson helemaal ongedaan maakten.

Tot in blessuretijd Divock Origi met zijn eerste doelpunt in de Premier League alsnog een puntje wist te redden voor Liverpool.

Aston Villa - Arsenal 0-2

Leicester City moet wel nog spelen, maar voorlopig zijn het de mannen van Wenger die de rangschikking aanvoeren. Dat hebben ze te danken aan twee doelpunten in de eeste helft.

Giroud opende al vroeg de score vanop de strafschopstip. Nog voor de pauze besliste Ramsey de match helemaal. Voldoende voor drie punten tegen de hekkensluiter. 

13/12/2015 14:30Aston Villa - Arsenal0-2
13/12/2015 17:00Tottenham - Newcastle United1-2
13/12/2015 17:00Liverpool FC - West Bromwich2-2

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties