Speeldag: Speeldag 16
Juventus doet weer helemaal mee na zege in topper, en dat onder meer dankzij deze bizarre goal
Timothy Collard

Juventus legt Fiorentina over de knie en doet weer helemaal mee in Serie A

Juventus nam zondagavond de maat van Fiorentina en de regerende kampioen doet op die manier weer helemaal mee in Italië. De Oude Dame staat plots vierde en profiteert dus optimaal van de mindere vorm van Napoli én AS Roma.

Nochtans begon de wedstrijd dramatisch voor Juventus: na amper drie minuten kreeg Fiorentina een strafschop en trapte Ilicic de 0-1 tegen de touwen.

Het antwoord van de thuisploeg liet niet op zich wachten en was er amper drie minuten later, toen Cuadrado op een bizarre manier raak kopte. (bekijk het doelpunt onderaan het artikel, nvdr.)

Na waanzinnig begin ook waanzinnig slot

Na de waanzinninge openingsfase werd het een tactisch steekspel tussen de twee ploegen, maar in de slotfase sloeg Juve genadeloos toe. Mandzukic ramde een bal van dichtbij binnen in zijn gekende stijl, terwijl Dybala de 3-1-eindstand beheerst tegen de touwen schoot.