Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Goodison Park
Lukaku doet het opnieuw, De Bruyne bijt in het stof!

Romelu Lukaku wint met Everton van Manchester City

Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne wilden vanavond schitteren in de halve finales van de League Cup. En het is Big Rom die met het beste gevoel naar huis zal vertrekken: hij scoorde het winnende doelpunt.

Ramiro Funes Mori had in de slotseconden van een verder weinig beklijvende eerste helft de thuisploeg op voorsprong gezet, maar toen Navas een kwartier voor tijd de gelijkmaker wist te scoren leken The Citizens op weg naar een uitstekende uitgangspositie.

Maar dat was zonder Romelu Lukaku gerekend, die enkele minuten later de 2-1 tegen de netten prikte en zo Everton het voordeel geeft richting terugwedstrijd in Manchester.

Kevin Mirallas kreeg een dikke 20 minuten om zich opnieuw in de gratie te spelen van coach Martinez, binnen drie weken is de terugwedstrijd.